zondag 22 maart 2015

Life changing moment!


Het is al weer even geleden dat jullie wat van mij gehoord hebben maar om heel eerlijk te zijn heb ik het heel druk gehad en zat ik niet helemaal op en top in mijn vel. Hoe kun je op hetzelfde moment je heel gelukkig voelen en tegelijkertijd toch ook niet helemaal happy te zijn. Zo voelde ik mij de afgelopen weken. 

Maar om heel eerlijk te zijn begin ik mij steeds beter te voelen en kan ik zeggen dat ik op dit moment me 'on top of the world' voel. Ik heb vorige week voor mij een belangrijke beslissing genomen. Ik heb voor mezelf gekozen. En hoewel ik dit sinds de scheiding al doe koos ik toch op één vlak niet helemaal voor mijzelf en dat is mijn gezondheid. 

Het laatste jaar begon ik steeds slechter te eten en vlogen de kilo's er aan. Mijn motivatie was ook aardig ver te zoeken doordat er zoveel gebeurt was en nu alles eigenlijk weer lekker zijn gangetje liep. En hoe je het ook wendt of keert, voedsel blijft een verslaving , zo ook bij mij. 


Nu heb ik vorige week de knoop doorgehakt en ben ik zo op een vrijdag anders gaan eten. Niks dieet, gewoon gezonder eten, gewoon snoep, koek en lekkers weglaten. Ik tel nu wel calorieën , maar dat is vooral om te kijken in het begin of het goed gaat! En ik kan jullie vertellen het gaat erg goed. De eerste kilo's zijn er al af en ik moet zeggen dat het erg goed gaat.

Ik heb totaal geen moeite er mee op dit moment. Voorgaande keren had ik nog zoveel zin in verkeerde dingen, maar at heb ik nu nog totaal niet gehad. Voorgaande keren kon ik de reclames op tv wel vervloeken zodra er voedsel in voorkwam. Is het jullie wel eens opgevallen dat echt heel veel reclames over voedsel gaan. Nou nu laat ik ze lekker aan mij voorbijgaan. 

Ik wil proberen jullie een beetje up to date te houden met mijn strijd tegen de kilo's. 
Ik hoor graag als jullie dit leuk vinden! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten